İNTERAKTİF TESTLER

 

1) I am coming with you,……………….?

a) am        b)aren’t   
c)are        d)am not I

2) She has cried………………two hours

a)after         b)for       
c)last          d)since

3) A:…………….you……………..at the moment?
    B:No I’m just watching a documentary.

a)    Are / working
b)    Do / work
c)    Did / work
d)    Will / work

4)How ……………sugar is there in the packet?

 a) much
 b) many
 c) little
 d) a few

5)The kitchen is……………than the bathroom

a)big        b)the smallest       
c)smaller     d)small

6)The Nelsons enjoy ………………on their vacation.

a)yourself     b)yourselves       
c)ourselves    d)themselves

7)Our English teacher……………. us homework.

a)given          b)has given       
c)not give        d)give

8)Ayşe’s father……………..his car last year

a)sell        b)sold       
c)not sell     d)sells

9)They would like to …………a cup of coffee

a)drinking    b)drink       
c)drank      d)drinks

10)My mother…………….to school  two days ago

a)coming      b)comes   
c)come        d)came


11)Make an order the sentence
  My / basketball / school / always / brother / play / at

a)My brother always plays basketball at school
b)My brother always played basketball at school
c) My brother plays always basketball at school
d) My brother plays basketball at school always.

12)You can play the piano…………………?

a)don’t you        b)can you       
c)do you          d)can’t you

13) This bag is small ,I want a………….one

a)bigger than        b)bigger   
c)smaller           d)smaller than




14)Helen is beautiful but Janet is……………

a)    the most beautiful
b)    beautiful than
c)    more beautiful
d)    beautiful

15)I am right,…………..I?

a)am        b)don’t       
c)do        d)aren’t

16) He…………….. very tired last night, so he…………….to bed early

a)was / went        b)was / goes       
c)is / went          d)is / goes

17)Two hours ago he ………………...here but now he……………….

a)was / wasn’t        b)were / isn’t       
c)isn’t / wasn’t        d)was / isn’t

18) Ece and Elif go to school every day,……………….?

a)Don’t they
b)Does she?
c)Do they?
d)Doesn’t she?

19) A:Where………you two days ago?
      B:I ………….in İstanbul

a)was / was        b)were / was       
c)were / were        d)was / were

20) )……………..your mother……………….the dishes?

a)    Are / wash
b)    Did / wash
c)    Did / washed
d)    Is / washed


   
CEVAP ANAHTARI
01    B    11    A       
02    B    12    D       
03    A    13    B       
04    A    14    C       
05    C    15    D       
06    D    16    A       
07    B    17    D       
08    B    18    A       
09    B    19    B       
10    D    20    B       




İLKÖĞRETİM TEST

www.testimiz.com

1.  A) B) C) D)
2.  A) B) C) D)
3.  A) B) C) D)
4.  A) B) C) D)
5.  A) B) C) D)
6.  A) B) C) D)
7.  A) B) C) D)
8.  A) B) C) D)
9.  A) B) C) D)
10.A) B) C) D)
11.A) B) C) D)
12.A) B) C) D)
13.A) B) C) D)
14.A) B) C) D)
15.A) B) C) D)
16.A) B) C) D)
17.A) B) C) D)
18.A) B) C) D)
19.A) B) C) D)
20.A) B) C) D)

 DEĞERLENDİR

Hazırlayan: Hamit BİÇER