İNTERAKTİF TESTLER

1)How ……….money have you got?
A)much       
B)many       
C)some       
D)any

2)I’m busy. I have ………time to chat with you now.
A)no       
B)many       
C)some       
D)any

3)Have you got a computer?
       Yes,……………
A)I got           
B)can       
C)I am       
D)I have

4)………….your car?
      It’s in the car park.
A)Which is       
B)Who’s       
C)When’s       
D)Where’s

5)……….Bob ………..chocolate?
       No, he doesn’t.
A)do / he        
B)do / likes       
C)does / like       
D)does / likes

6)When does Ann…………in the mornings?
A)like           
B)likes           
C)get up       
D)gets up

7)My brother’s birthday is ……………July.
A)on       
B)at       
C)in       
D)under

8)………………….bottles of milk do you need?
A)How many       
B)How much       
C)Some       
D)A few

9) A: Are there ………….oranges en the fridge?
        B:Yes, there are a few oranges.
A)some       
B)many       
C)much       
D)any

10)There is ………..honey in the jar.
A)some       
B)any           
C)a few       
D)many

11)Why can’t Jack play tennis?
A)Because he isn’t too ill.               
B)Because he is too clever.
C)Because he is too young.           
D)Because he is too tired.


12) A : Our baby ________________ speak
      B : Why?
      C: Because he is _______________
  Fill in the blanks with suitable words?
A)can / too old           
B)can’t / too young
C)can / too ill               
D)can’t / too hot

13) A: I am a new student in this school. I have got .…………… friends
A)a       
B) a few   xx      
C) much         
D) a little

14) A: The exam is ……  10:30  ……  Monday 
A)  on  on            
B)  at  in           
C )   in    at         
D) at on

15) A: …………………..butter is there in the fridge?
    B: There is some butter in the fridge.
A)How many           
B) Which            
C) How much           
D) What

16) A:What is the first month of the year?
    B:It’s ………………………….
a)December
b)February
c)January
d)May

17) A:What are……………..?
    B:…………are computers.
a)these / It   
b)they / It   
c)these / They       
d)those / It

18) What are……………….?
a)that       
b)this       
c)these       
d)it

19) A:………………………..are you from?
      B:…………. am from England
a)How – I       
b)What – You       
c)Who – You       
d)Where- I

20) How ………….. you today?
a) are old       
c) old is
b) old           
d) are



CEVAP ANAHTARI
01    A    11    D       
02    A    12    B       
03    D    13    B       
04    D    14    D       
05    C    15    C       
06    C    16    C       
07    C    17    C       
08    A    18    C       
09    D    19    D       
10    A    20    D       




İLKÖĞRETİM TEST

www.testimiz.com

1.  A) B) C) D)
2.  A) B) C) D)
3.  A) B) C) D)
4.  A) B) C) D)
5.  A) B) C) D)
6.  A) B) C) D)
7.  A) B) C) D)
8.  A) B) C) D)
9.  A) B) C) D)
10.A) B) C) D)
11.A) B) C) D)
12.A) B) C) D)
13.A) B) C) D)
14.A) B) C) D)
15.A) B) C) D)
16.A) B) C) D)
17.A) B) C) D)
18.A) B) C) D)
19.A) B) C) D)
20.A) B) C) D)

 DEĞERLENDİR

Hazırlayan: Hamit BİÇER