1)A: …………… is your school number? 
     B : It is 1535.
A) Who           
B) What              
C) Whose               
D) Which 

2) Can you play tennis?
A)No, I can.        
B)Yes, she can.        
C)No, I can’t.       
D)Yes, I can’t.

3)Can you touch the ceiling?
-    No, I can’t.
-    Why not?
-    Because it is too __________.
A)high           
B)heavy       
C)fat           
D)hot


4)Alice: Who is she in front  of our house?
     Brian: She is my ……………, sister of my mother.
A)aunt           
B)uncle       
C)brother       
D)cousin

5)……………….sugar is there in the bowl?
A)some       
B)How much   
C)Any           
D)How many
                                                    

6)How ............ honey is there in the bottle?
A) many                           
B) much       
C) what                        
D) more

7)I prepared thirty .................... for my son’s birthday party.
A) sandwich                        
B) sandwichs   
C) sandwiches                  
D) sandwichies

8)Mary and I ................ very hardworking students.   
A) am                             
B) are           
C) have got           
D) has got

9) How many months are there in a year?
A)Seven        
B) Six           
C) Twelve         
D)Thirty


10)I haven’t got………………….money
A)any        
B) a            
C) some        
D)an

11)____________milk is there in the glass?.
A)how many               
B)how much                    
C)a few                  
D)a little

12)How many oranges________there in the basket?
A)are                
B)is                  
C)a few                 
D)a litlle

13)She ___________got a pink dress.
A)is                   
B)have                   
C)has                    
D)are

14) I get up ________6:30 o’clock.
A)on              
B)  in                     
C)under                   
D)at

15)What's the time?    4:15
A) It’s four fifteen.                   
B) It’s quarter to four.   
C) It’s quarter to five.              
D) It’s quarter past five.  

16)A: Has Jack got a car?
     B: Yes, he ......
A) has       
B) does                
C) do          
D) have  
  
17)Mehmet isn’t fat. He is ................................
A) beautiful                      
B) small               
C) thin                                  
D) thick

18)………..there…………supermarkets in this town?
     Yes, there…………one  supermarket here.
A)Is / some / a   
B)Are/ a / a       
C)Are/ any / is   
D)Is/ some/ are

19)How much ………….is there in this cake?
A)tomatoes       
B)sugar       
C)cake           
D)shampoo

20)…………………..are there?
A)How much tomatoes           
B)How many soup
C)How many tomatoes           
D)How much potatoes
2.ARA REKLAM 468x60

CEVAP ANAHTARI
01    B    11    B       
02    C    12    A       
03    A    13    C       
04    A    14    D       
05    B    15    A       
06    B    16    A       
07    C    17    C       
08    B    18    C       
09    C    19    B       
10    A    20    C       




İLKÖĞRETİM TEST

www.testimiz.com

1.  A) B) C) D)
2.  A) B) C) D)
3.  A) B) C) D)
4.  A) B) C) D)
5.  A) B) C) D)
6.  A) B) C) D)
7.  A) B) C) D)
8.  A) B) C) D)
9.  A) B) C) D)
10.A) B) C) D)
11.A) B) C) D)
12.A) B) C) D)
13.A) B) C) D)
14.A) B) C) D)
15.A) B) C) D)
16.A) B) C) D)
17.A) B) C) D)
18.A) B) C) D)
19.A) B) C) D)
20.A) B) C) D)

 DEĞERLENDİR

Hazırlayan: Hamit BİÇER