1) A:What time is it?
     B:……………………..(8.20)
A) It is eight to twenty.
B) It is half past eight.
C) It is a quarter to eight.
D) It is tweny past eight.
   
2) A:What is the day today?
      B: ……………….
A) It is Monday.
B) It is on Monday
C) It is at two o’clock on Friday.
D) It is September.

3)- What time is it?( 15:45 )
a) It’s quarter past three a.m
b) It’s a quarter past three p.m
c) It’s a quarter to three p.m
d) It’s a quarter to four p.m

4) It is …………….  the  ………….  (5th) floor.
a) on/five   
b) on / fifth
c) in/five    
d) on/fifty
                                    
 5) This is …….friend . …….. name is David.
                    Boşlukları doldurunuz .
A ) our My               
C ) my His
B ) my It ‘s               
D ) his Our

6)  I ‘m Pavarotti. I ‘m from Italy .I’…………….
                           Boşlukları doldurunuz .
A) French                   
C) English
B )Italy                      
 D )Italian
  
7).My parents__________________ shopping at the moment.
a)do           
b)are        
c)is do           
d)does

8)A:What is your sister’s name?
   B:…….name is   Kate.
a)Their   
b)Her   
c.)It’s    
d.)His

9)A:How old are you?
   B: I am 12 (……) years old.
a)nineteen      
b)eight       
c)sixteen      
d)twelwe

10)David and I....... friends.
a-)is    
b-)am  
c)are 
d)do



11) Türkan ŞORAY is a famous.........in Turkiye.
a)businessman   
b)actor     
c)waiter      
d)actress

12)What nationality is Hans
a) He is German                   
b) He is Germany
c)He is from Germany        
d)He’s in Germany

13) Are those cats or dogs?
a) Yes, they are cats              
b) No they aren’t dogs.They are cats.
c) Those are dogs and cats    
d) They are cats

14)Are those your…………….?
a)pencils   
b)pencil   
c)ruler       
d)rubber

15) A:Have you got physical education lessons …………..Mondays?
      B:Yes, I have
a)in       
b)at       
c)on       
d)over

16)……………there…………..tickets for this night?
a)Is / some       
b)Some / any       
c)Are / any       
d)Are / some

17)Is there…………. worker in the street?
a)some       
b)any       
c)a       
d)an

18)………………a table in my bedroom
a)There are       
b)This       
c)There is       
d)That

19)What time is it? (11:55)
a)It’s five past twelve.
b)It’s five to twelve
c)It’s twelve to five
d)It’s twelve past five

20)What is the day after Sunday?
a) Sunday   
b)Tuesday   
c)Monday   
d)Wednesday

2.ARA REKLAM 468x60


   
CEVAP ANAHTARI
01    D    11    D       
02    A    12    A       
03    D    13    D       
04    B    14    A       
05    C    15    C       
06    D    16    C       
07    B    17    C       
08    B    18    C       
09    D    19    B       
10    C    20    C       



İLKÖĞRETİM TEST

www.testimiz.com

1.  A) B) C) D)
2.  A) B) C) D)
3.  A) B) C) D)
4.  A) B) C) D)
5.  A) B) C) D)
6.  A) B) C) D)
7.  A) B) C) D)
8.  A) B) C) D)
9.  A) B) C) D)
10.A) B) C) D)
11.A) B) C) D)
12.A) B) C) D)
13.A) B) C) D)
14.A) B) C) D)
15.A) B) C) D)
16.A) B) C) D)
17.A) B) C) D)
18.A) B) C) D)
19.A) B) C) D)
20.A) B) C) D)

HAZIRLAYAN: Hamit BİÇER