2.REKLAM ALANI


Sitemizde eğitim içerikli etkinlik ve dokümanlar ayınlanmaktadır. Sitemiz tamamen ücretsizdir. Emeğe saygı. DOKÜMAN PAYLAŞ

 

CEVAP ANAHTARI:

1-A 2-c 3-C 4-B 5-B 6-B 7-A 8-A 9-C

10-C 11-B 12-B 13-A 14-C 15-B

 

1.  A) B) C)
2.  A) B) C)
3.  A) B) C)
4.  A) B) C)
5.  A) B) C)
6.  A) B) C)
7.  A) B) C)
8.  A) B) C)
9.  A) B) C)
10.  A) B) C)
11.  A) B) C)
12.  A) B) C)
13.  A) B) C)
14.  A) B) C)
15.  A) B) C)

HAZIRLAYAN: Hamit BİÇER