İNTERAKTİF TESTLER


 

 

CEVAP ANAHTARI:

1-A 2-B 3-B 4-A 5-C 6-C 7-B 8-B 9- B

10-A 11-C 12-C 13- B14-A 15-A

 

1.  A) B) C)
2.  A) B) C)
3.  A) B) C)
4.  A) B) C)
5.  A) B) C)
6.  A) B) C)
7.  A) B) C)
8.  A) B) C)
9.  A) B) C)
10.  A) B) C)
11.  A) B) C)
12.  A) B) C)
13.  A) B) C)
14.  A) B) C)
15.  A) B) C)

HAZIRLAYAN: Hamit BİÇER